Användarrecensioner av Android Data Backup & Restore

Lämna en recension för programvaran Android Data Backup & Restore.

Användarrecensioner

Ditt förslag kommer att uppskattas mycket!

John

2019-03-17 15:45:17

Lätt att använda

Första gången jag använde den här appen och kändes väldigt lätt för nya användare som jag

Michael

2019-03-13 08:21:20

Enkla steg

Jag älskar verkligen dess enkla operationer, bara flera steg hjälper mig att säkerhetskopiera mina data. Nu kan jag flytta dem till min nya mobil!

Charles

2019-03-11 14:06:26

Återställ min säkerhetskopia

Denna programvara återställde den tidigare säkerhetskopian som jag hade rensat upp av misstag. Förresten, det återställde snabbt.

Carmen

2019-03-01 16:04:03

Så enkla operationer!

Operationerna är så enkla! Bara några minuter gjorde jag säkerhetskopieringen av data och flyttade dem till min molnlagring!

virginia

2019-02-09 22:31:05

Pålitlig app

Jag har använt appen i ett halvår nu och den slutar aldrig att tillfredsställa mig

Geoffrey

2019-01-23 20:01:37

Enkelt att göra en säkerhetskopia

Hej, den här killen hjälpte mig lätt att säkerhetskopiera mina filer så att jag inte förlorar data igen. Förresten, dess iOS-dataåterställning är också användbar.

Shane

2019-01-01 19:06:32

Snabb säkerhetskopieringstid

Denna programvara är så fantastisk. Bara några minuter, alla mina kontakter, foton och videor etc har säkerhetskopierats.

Kenneth

2018-11-27 10:12:40

Fantastiska operationer!

Jag måste säga att den här programvaran är så fantastisk att den hjälper mig att få tillbaka mina data och snabbt återställa säkerhetskopian i min telefon. Det är verkligen coolt!

Matthew

2018-11-11 06:38:32

Värt det

Så enkelt och snabbt, trevlig app!

Nicholas

2018-11-09 16:35:40

perfekt

Säkerhetskopierade precis min samsung S9-data. fungerade perfekt, tack

Erik Erwin

2018-05-19 10:31:16

Användbar programvara

Det är så hjälpsamt för mig att säkerhetskopiera data från min telefon.

Donna Roland

2018-04-10 15:43:19

Rekommendera

Denna programvara erbjuder ett snabbt sätt att säkerhetskopiera mina viktiga filer.

Shirley West

2018-02-07 21:05:23

Great

Jag använder den här programvaran för att göra en kopia av mina kontakter. Och jag tycker att det kan återställa kontakter till en ny Android-telefon. Bra!

Charles Bayne

2018-01-24 11:43:11

Säkerhetskopiering är gjord

Jag använde den kostnadsfria testversionen för att säkerhetskopiera mina data. Men återställningsfunktionen behöver den fullständiga versionen.

David Burton

2017-12-09 14:20:32

Inte dåligt

Det kommer att vara användbart om du vill överföra dina kontakter till en ny telefon.

Snarare

FoneDog använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Klick här att lära sig mer.